måndag 31 augusti 2009

Historia skrivs
















Så var vi då framme vid målet för resan. Åkte till David på Dartrans Inc på morgonen. Där låg checken klar, och väntade. Vi for iväg till Washington DC där bilens ägare väntade på oss. Han tyckte det var rätt att bilen åkt hem till "Motherland" igen. Det var faktiskt ett lite rörande ögonblick.
Bilen skall hämtas och transporteras till hamnen. För ett ögonblick tänkte vi köra bilen men kände att det vore dumt om något skulle hända. Så ursprungsplanen med biltransportbil förblev ett beslut.
Title finns nu på Dartrans kontor. Denna handling är minst sagt viktig för exportklarering såväl som när det är dags att registrera bilen i Sverige igen. Vi kommer åter med uppdateringar vad gäller skeppning och när bilen äntligen anländer Göteborg igen.
Jag vill ta tillfället i akt att tacka Bosse Eriksson för att vi fick förtroendet att hantera denna mycket unika händelse. Även David och Doris på Dartrans är väl värda ett stort tack. (Thanks Doris and David) Det är extra skoj då Nordtrafik faktiskt skeppade iväg bilen till USA för 8 år sedan. På detta sätt kan vi därmed ställa till rätta med att bilen gick iväg på export från Sverige.
Riksäpplet är på väg hem. Riksregalierna är därmed kompletta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar